Viimased Filmid :

Lucy



Luc Bessoni filmis „Lucy“ mängib teadlase rolli ei keegi muu kui Morgan Freeman ning peategelaseks on Lucy, keda mängib Scarlett Johansson. Peategelane satub juhuse tahtel narkomuulaks, peab saama üle piiri, narkootikumid kõhus, kuid keelatud ainete pakk hakkab lekkima ning Lucy saab endale erilised võimed.
Film jäi mulle silma selle traileri ning süžee poolest. Kui tavaline inimene kasutab oma ajust 10%, mis juhtuks siis, kui ta kasutaks 100% oma ajurakkudest, see ongi kogu filmi läbiv küsimus ning just selle pärast tahtsin ma seda filmi näha. Filmi soovitaks ma vaadata inimestel, kelle lemmik žanr ei ole komöödia ning kellele meeldivad ulme ja fantaasia rohked filmid. Filmi tegemine võttis aega koguni üheksa aastat ning seda on ka tulemusest näha.
Lucy on 25aastane Ameerika naine, kes töötab ja õpib Taiwanis.  Peategelasest tehakse petuga narkomuul uue poiss-sõbra poolt. Tema bossiks saab härra Jang. Lucy kõht lõigatakse lahti ning pannakse ülikalleid narkootikume täis, mille ta peab nüüd üle piiri viima. Kui Lucy veel Jang´i juures kongis istub, tekib tal tüli ühe valvuriga. Valvurid peksavad värske narkomuula läbi, mille peale narkootikumide pakk kõhus lõhkeb ning muundab Lucy DNA-d. Väga ohtliku narkootikumi kõhtu sattudes, hakkab ta saama vaimseid ja füüsilisi võimeid ning põgeneb härra Jangi juurest. Lucy liigub lähedal asuvasse haiglasse, et eemaldada CPH4 enda kõhust. Arstide ütlevad, et selline kogus CPH4 kõhus tapab inimese koheselt, kuid Lucy oli veel täiesti elus.  Pakk eemaldatakse kõhust edukalt, kuid suur kogus narkootikumi on läinud juba peategelase verre. Ta läheb koju ning hakkab uurima ühe teadlase (Morgan Freeman) kohta, sest tal võib olla vihjeid, kuidas Lucy elu päästa. Seda kuidas film edasi läheb ning millised võimed Lucy endale juurde saab, seda näete filmi vaadates. Ilusat filmielamust!
Sheeri seda artikklit :