Viimased Filmid :

The Class of '92


The Class of '92 on dokumentaalfilm, mis räägib detailselt kuidas Manchester Unitedis tõusis esile kuus noort ja andekat jalgpallurit nagu: David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, Gary Neville, Phil Neville ja Nicky Butt ning kuidas neist said kümnendi ühed parimad jalgpallurid ja oma klubi legendid.

OSADES:
David Beckham
Phil Neville
Gary Neville
Ryan Giggs
Paul Scholes
Nick Butt
Sir Alex Ferguson
Zinédine Zidane
Eric Cantona
Tony Blair
ja paljud teised jalgpalliga seotud inimesed

KOKKUVÕTE:
Film algab sellega, et näitab 1992. aasta Inglismaa noorte karikavõistlusi (Youth F.A cup) mille nad võitsid, ning sellest sai nende tähelend alguse. Film räägib sellest kuidas nenedest kuuest noorest mehest said Manchester Unitedi legendid, kuidas nad kõige tugevamates liigades mängimist alustasid, ning ka vahendab nende hetkeemotsioone teatud olukordades. Film räägib ka ManU kuulsast 1998-1999. hooajast kus nad võitsid 3 kõige ihaldusväärsemat karikat (Premier League, F.A Cup ja Champions League), suuresti just tänu nendele kuuele mehele. Veel on tehtud palju intervjuusid erinevate mängjatega, nt Z.Zidane, E.Cantona, endise ManU noortetreeneri E.Harrisoni, ja endise Suur Britania peaminsitri T.Blairiga.
See film on minu arvates kohustuslik igale jalgpallisõbrale isegi kui Manchester United neile ei meeldi, sest see on minu arvates kõige parem jalgpalliga seotud dokumentaal film ja annab kõige parema ülevaate sellest mis mängjate peas toimub ning kuidas kuuest tundmatust poisist saavad jalgpalli maailma ikoonid kes muutsid mängu jäädavalt.
Sheeri seda artikklit :