Viimased Filmid :

Hangover 3

Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures toovad kinolinale filmi POHMAKAS 3, lavastaja Todd Phillipsi rekordeid purustanud komöödiafilmide seeria kolmanda ja viimase osa. See on üks hullupöörane komöödia kus nalja on rohkem kui rubla eest. Ei puudu ka tagaajmine.
Taas satuvad Phil, Alan ja Stu ühte väga pöörasele seiklusele. Nimelt peavad nad kinni
püüdma oma ammuse tuttava Leslie Chow, kellega neil oli Bangkokis üks pöörane seiklus. Nimelt oli Leslie ühelt mõjuvõimsalt gängsterilt nimega Marshall röövinud 21 miljoni väärtuses kulda. Ja nüüd käsib ta hundikarjalt, nii kutsuvad
Phil, Alan, Stu ja Doug oma sõprukonda, otsida üles Leslie. Selleks, et nad selle ära teeksid võtab Marshall Dougi pantvangi ja lubab Dougi ära tappa kui nad ei leia Lesliet üles. Dougi õnneks oli Leslie Alaniga kirju vahetanud. Phil leppis Lesliega kohtumise Tijuanas (mehhiko). Pärast Lesliega kohtumist rääkis ta neile loo, kuhu ta oli kulla peitnud. Ta viis nad ühte hääberisse, kus ta oli kulla peitnud veinikeldrisse. Pärast kulla võtmist lukustas Leslie Phili,Stu ja Alani sinna keldrisse ja põgenes Phili autoga. Hiljem said Phil, Alan ja Stu teada, et nad olid tunginud mitte Leslie kunagisse koju, vaid Marshalli koju ja sealt röövinud ülejäänud Marshalli kulla. Sealt viib neid pöörane seiklus edasi Las Vegasesse, kus toimub ka parajalt hulle asju. Las Vegases ühes pandipoes kohtab Alan ühe naisega, kellega ta lõpuks abiellub. Pulmaööl juhtub hundikarjaga jälle üks pöörane öö.
  
Todd Phillips lavastab Craig Maziniga („Pohmakas 2“) kahasse kirjutatud stsenaariumi põhjal. Produtsentideks on Phillips ja Dan Goldberg (Green Hat Films). Tegevprodutsentideks Thomas Tull, Scott Budnick, Chris Bender ja J.C. Spink.

Sheeri seda artikklit :