Viimased Filmid :

Ride Along


Ride along on Ameerika 2014. aasta põnevus komöödia film. Peaosades Ice Cube ja Kevin Hart. Juba viimased kaks aastat on keskkooli turvamees Ben (Hart) üritanud oma tulevase naise vennale Jamesile (Cube), kes on detektiiv, tõestada, et ta pole kõigest üks arvutimängija, kes pole tema õde väärt. Kuid kui lõpuks ometi võetakse Ben vastu politseiakadeemiasse, kutsub James teda enda töövarjuks, et vaadata, mis puust ta tegelikult tehtud on. Ent mida kaugemale õhtu jõuab, seda enam saab James aru, et tema uue partneri suu on sama ohtlik kui need ohud, millega ta pea igapäevaselt politseitöös kokku peab puutub.

KOKKUVÕTE

James Payton on eradektetiiv, salajase operatsiooniga, kus ta ülesanne on tabada võltsitud dokumentidega salakaubitseja Omar.
Ben Barmer on kiire rääkimisega ja närviline keskkooli turvamees, ta taotleb Atlanta City politseiakadeemiasse sisseastumist. Kui ta sellega hakkama saab, siis tema tüdruksõbra vend James lubab anda oma õnnistuse. 
Peale seda, kui James Beni peale võttis, läksid nad jaoskonda, kus anti Benile ülesandeid. Nad läksid lasketiiru ja seal avastas Ben, et tegelikult ei ole nii lihtne lasta püssist, kui on arvutimängus. Beni ja Jamesi kutsuti poodi, kus üks purjus mees märatses ja asju laiali loopis, James andis Benile võimaluse end tõestada, kuid Ben ei suutnud meest arreteerida ja vahele astus James kes asja lõpuni viis. Ta saab teada, et teda on lolliks tehtud, mees kes seal poes märatses oli politseinik, kes korraldas näitemängu.
Ärritunud Ben keeldub koju minemast. Ta nõuab ülesande lõpuni viimist.
Ben ja James lähevad striptiisibaari. Mehhiklased ähvardavad neid relvadega, kuid Ben arvas et see oli järjekordne nali ja ei tee neist meestest väljagi. Kogematta tabas tema kuul mehhiklast ja olukord sai kontrolli.
James otsustas minna järgmisena lattu. Ben jäi autosse, kuna James ei lubanud tal sisse tulla, kuid ta ületas selle keelu. Kui Ben lattu astus oli James kinni seotud ja Ben otsustas, et teeskleb Omar´i. Ben päästab ta, nad võtavad raha ja lahkuvad, kuid samal ajal tuli tõeline Omar sisse ja nad üritasid põgeneda. Ben sai kuuli ja sattus haiglasse, aga ta põgeneb ka sealt, et viia ülesanne lõpuni. 
Omar röövis Beni tüdruksõbra Angela, aga Ben lõi Omar´i ja James tulistas teda. Omar arreteeriti ning mehed said oma tööga hakkama.
Mulle väga meelis see film. Seal oli palju tegevust lühikese aja jooksul ning see oli väga naljakas. Näitlejad elasid oma rolli hästi sisse ja see tegi filmi vaatamise põnevaks.
Sheeri seda artikklit :