Viimased Filmid :

8 Mile




"8 Mile" (8 Miili) on tegemist räpistaar "Eminem"-i debüütfilmiga, mis räägib noore, vihase ja andeka räppari Jimmy "B-Rabbit" elust. Ta elab haagiselamus koos emaga, kes on alkohoolik ning väikese õega. Jimmy tahab sealt pääseda ning usub, et muusikaga on see võimalik, kuid millised on võimalused läbi lüüa kandis, kus inimesi on haaranud vaesus ning vähesed elavad üle 30 aasta?
Osades:
Eminem "Jimmy/B-Rabbit"
Mekhi Phifer "Future"
Brittany Murphy "Alex"
Kim Basinger "Stephanie,Jimmy ema"
Taryn Manning "Janeane"
Michael Shannon "Greg, ema ajutine elukaaslane"
De'Angelo wilson "DJ IZ, Jimmy sõber"
Evan Jones "Jeddar, Jimmy sõber"
Omar Benson Miller "Sol George, Jimmy sõber"
Eugene Byrd "Wink"
Anthony Mckie "Papa Doc"
kaasa löövad veel Xzibit ja paljud teised!

KOKKUVÕTE:
Film algab Detroidis 1995. aastal, kus Jimmy üritab teha algust oma muusika karjääriga, kuid eelmisest halvast kogemusest publikuga on tal raske uuesti ennast kokku võtta. Jimmy kolib ka ära oma elukaaslase Janeane ning filmi ajal tekib tal uus suhe Alex-iga.
Pärast põrumist tahab Jimmy oma elus teha pöörde ning oma tööd, terase tehases, võtab ta ka tõsisemalt ning küsib ka lisa vahetusi, kuid tööandija saadab ta pikalt, aga pikapeale, nähes Jimmy-it usinalt töötamas, otsutab siiski leida raskete aegadega töölisele lisa vahetusi.
Sõprus kohaliku talendiotsijaga ning tähtsate sidemetega mehega, Wink-iga, teeb kannapöörde, kui ta saab teada, et Wink töötab ka tema rivaalidega, hip-hop grupi "Free world" liidritega. Ta sõprus Wink-iga lõppeb täielikult, kui ta tabab Wink-i tema tüdruksõbraga seksimast ning Jimmy annab Wink-ile peksa, nimelt pidi tüdruksõber saama ka abi, seoses oma raamatuga just Wink-i käest.
Jimmy sõbrad on toetanud teda koguaeg, kuna arvavad et Jimmy on väga hea räppar ning ta sõber Future, paneb Jimmy kirja järjekordsele "rap battle"-ile, et kätte maksta "Free world"-ile, kuna viimase liikmed on pidevalt Jimmy kulgu seganud ning sootuks ta ka läbi peksnud.
Lõpuks Jimmy saavutab oma tahte ning võidab kõik "rap battle"-id "Free world"-i liikmete vastu ning viimases voorus paneb ta grupi kõige nimekamal liikmel Papa Doc-il suu täiesti kinni, täpselt nii nagu alguses tegi Doc Jimmyga. Jimmy lahkub peale lahingut oma sõbrade juurest ning jalutab kodupoole, mõeldes et ta peab saavutama oma elus kõik ise ja temas on tärganud uus lootus oma tuleviku suhtles.
Mulle meeldis see film väga, kuna tegemist on Eminem-i, ühe mu lemmiku räppari filmiga ning eriti meeldis mulle selle filmi muusika ning selle aja elustiiliga, kus kõikjal valitses hip-hop/rap muusika ning oli palju selliseid, kes üritasid kuidagi saada nimekaks muusika maailmas.

Sheeri seda artikklit :